Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta: Lista cursuri

Inscrieri cursuri pictura adulti

cursuri pictura adulti 250x187 Inscrieri cursuri pictura adulti

Meda, “Peisaj din Centrul Istoric” (clic pentru a mari)

“Cunoaste frumoasa lume a artei alaturi de un profesionist” – acesta este motto-ul nostru sub care va anuntam cu drag inceputul inscrierilor pentru cursurile de pictura si desen adresate adultilor.

Am redeschis Dupa succesul de care s-au bucurat cursurile de pictura si desen si meditatiile pentru admitere la liceu de arte si facultate de arte, am decis sa impartim din cunostintele noastre despre arta si cu pasionatii sau viitorii pasionati (niciodata nu este prea tarziu) de arta si frumos, sa invatam tehnici de pictura si desen, sa invatam istoria artei, sa cream si sa provocam imaginatia … sa fim oameni mai buni, mai creativi, mai de succes si mai frumosi.

Cine ar trebui sa participe?

Cu siguranta, sunt oameni care doresc sa-si deschida noi orizonturi in societate, sa fie mai creativi la serviciu sau doresc sa creeze o atmosfera mai speciala in familie si sa capete o viziune noua asupra vietii, dar doresc sa faca acest lucru intr-o maniera profesionala. Fie ca sunteti cel mai de succes manager sau cel mai iubitor parinte, creativitatea si cunostintele capatate pe perioada cursurilor va vor ajuta sa fiti si mai bun. Bineinteles ca distractia este din partea casei.
Grup Adulti Acrilic Reproducere Alexandrina 124x187 Inscrieri cursuri pictura adulti

Ce invatam?

Arta este un domeniu foarte vast si complex si cu o istorie bogata in spate. Am pregatit un program special, astfel incat pe perioada cursurilor de nivel incepator sa asimilati si sa descoperiti cat mai multe secrete din vasta lume a artei.

ART PASSIONATE – 12 SEDINTE (durata sedinta: 120 minute (2h); 1 sedinta/saptamana); PRET MODUL 1700 RON* (*materialele de arta sunt incluse)

In cadrul acestui curs, studentul invata sa lucreze pe suporturi si tehnici diferite.

Se studiaza tehnica desenului in creion, pastel, sepie, carbune si tus.

Se invata teoria culorilor, contrastelor, tehnica culorilor acrilice, acuarela si tempera/guase, folosind diverse suporturi (hartie, hartie colorata, panza, carton panzat).

Se abordeaza tema naturii statice, peisajului si compozitiei.

Pentru detalii si inscriere, clic aici.


Etichete: , , , , ,

Intrebari si raspunsuri

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.