Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta: Lista cursuri

Curs Design Vestimentar copii (8-18 ani)

Orar claseDrumul nostru spre a oferi o educatie de excelenta in arta la cel mai inalt nivel profesional continua. Atelierul de Design Vestimentar pentru copii – locul in care, dupa un program unic de studiu si intr-o maniera profesionala si coerenta, copiii vor descoperi stilul vestimentar propriu si se vor forma ca viitori designeri vestimentari de talie mondiala.

Intr-o maniera inovatoare si conform cu filosofia noastra unica de predare cursuri, vrem sa impartasim din experienta si cunostintele noastre despre design-ul vestimentar cu copiii dornici sa beneficieze de o educatie artistica la cel mai inalt nivel, sa invatam tehnici de creatie vestimentara, sa descoperim materiale si concepte noi, sa invatam istoria design-ului vestimentar, sa cream si sa provocam imaginatia si creativitatea.

Design Vestimentar 6988 250x167 Curs Design Vestimentar copii (8 18 ani)Noi stim ca o educatie corecta si coerenta, inca de la o varsta frageda, indiferent de domeniu, este foarte importanta. Marina si-a folosit experienta vasta de la programele de studiu unice pe care le-a creat pana acum pentru a pune la punct si a finaliza iarasi un program unic pentru cursurile de design vestimentar. Intr-un mediu select, copiii vor beneficia inca o data de un program unic de studiu, conceput special pentru ei.

Indrumati cu tact, cu pricepere, rabdare si consecventa, folosind o metodologie demonstrata si bazata pe profesionalism si rezultate, respectand particularitatile de varsta si individuale in organizarea si desfasurarea sedintelor de design vestimentar, copiii isi largesc universul de cunostinte din domeniul artei, isi cultiva capacitatile creatoare si spiritul de observatie, isi educa gustul pentru frumos, invata noi procedee si tehnici de creatie si realizeaza lucrari originale, prin stimularea expresivitatii si creativitatii.

CINE AR TREBUI SA PARTICIPE?

La acest curs pot participa toti copiii cu inclinatie spre arta si frumos, fie ca este vorba de viitorii oameni de succes, care vor sti sa-si aleaga cu gust tinuta vestimentara si sa se prezinte la cel mai inalt nivel sau viitorii designeri de talie mondiala, care vor crea tinute vestimentare inedite si apreciate.

Initial, pentru participarea la cursul de design vestimentar, nu este necesara o pregatire anteriora. Se incepe cu studiul disciplinelor de baza si pe masura ce copilul asimileaza cunostintele, se trece la module de studiu mai complexe. Este inca o materie care dezvolta creativitatea copiilor si contribuie la dezvoltarea personala.

CE INVATAM?

Design Vestimentar 6983 134x187 Curs Design Vestimentar copii (8 18 ani)Programul de studiu pentru cursul de design vestimentar include atat disciplinele de baza, cat si cele auxiliare, care vizeaza dezvoltarea creativitatii si aplicarea in practica a cunostintelor dobandite. Copiii invata elementele de baza ale desenului (crochiu de moda), specific design-ului vestimentar, teoria culorilor, proportiile corpului uman, fac cunostinta cu notiunile de baza ale tehnologiei de croit, cusut si productie ale articolelor vestimentare, creeaza modele de imbracaminte, schite de haine de diferite grade de dificultate si, ulterior, le dau viata sub forma de piese vestimentare reale.

La cursurile de design vestimentar, copilul dezvolta creativitatea, imaginatia si isi descopera stilul vestimentar propriu. Copilul invata sa se exprime liber prin intermediul creatiilor vestimentare.

PRET

Pretul cursurilor de design vestimentar pentru un trimestru, 12 SEDINTE (durata sedinta: 120 minute (2h); 1 sedinta/saptamana), este de 1500 RON (materialele de arta sunt incluse) si se achita in 2 rate. Prima rata se achita la rezervarea locului. A doua rata se achita in saptamana a 6-a.

ORAR

Cursurile de design vestimentar pentru copii se tin o data pe saptamana, la ora rezervata in momentul inscrierii, in Atelierul de Design Vestimentar din cadrul Atelierului de Creatie “Marina Capatina”.

GALERIE FOTO (clic pe imagine)

splash galerie foto design vestimentar Curs Design Vestimentar copii (8 18 ani)

Termeni si conditii

  • Plata cursurilor se face in maxim 2 rate. Rata 1 reprezinta 50% din suma, se achita in avans si asigura rezervarea locului. Rata 2 (restul de 50%) se achita nu mai tarziu de saptamana a 6-a.
  • Neachitarea ratelor la timp se considera renuntarea la curs si locul ramas liber se repartizeaza altui copil.
  • Absentele de la cursuri se anunta cu cel putin 12 ore in avans, in caz contrar sedinta se considera parcursa.
  • Absentele neanuntate la timp se pot motiva doar in baza unei adeverinte medicale.
  • Recuperarea sedintelor se face in baza unei programari (zi si ora, conform programului atelierului respectiv) stabilite de acord comun cu parintii.
  • Vacantele pentru anul scolar 2023-2024 sunt, dupa cum urmeaza: vacanta de Craciun (24 dec. 2023 – 7 ian. 2024), vacanta de Paste (29 apr. 2024 – 7 mai 2024) si vacanta de vara (3 aug. 2024 – 23 aug. 2024). Pe parcursul verii se desfasoara Cursuri de Arta si Scoala de Vara.
  • Pe durata desfasurarii orelor de curs parintii sau insotitorii nu au acces in ateliere.

INSCRIERE

Rezervarea unui loc la cursurile de design vestimentar pentru copii se face prin completarea formularului de inscriere si prin achitarea primei rate.

Pentru intrebari va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0735-552.582

Vezi orar clase


Etichete: , , , , , ,

Intrebari si raspunsuri

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

6 Răspunsuri la “Curs Design Vestimentar copii (8-18 ani)”

  1. Elena Paunescu Autor:

    Buna ziua,
    As dori sa stiu daca pentru cursul de design vestimentar mai sunt locuri libere la clasa de sambata 10-12 ori la clasa 12,30-14,30?
    Va multumesc, o zi buna!

    Răspunde

  2. Ioana Odo Autor:

    Spuneti-mi, va rog, in ce perioade se desfasoara cursurile de design vestimentar. Sunt interesata pentru fetita mea in varsta de 10 ani. Va multumesc!

    Răspunde

    Macicas Reply:

    Bună ziua sunt interesata pentru fetiță mea în vârstă de 13 ani . Va mulțumesc o zi bună

    Răspunde

  3. Roxana Autor:

    Buna ziua,
    In ce perioada se tin cursuri pentru design vestimentar si cand se pot face inscrieri. Multumesc

    Răspunde

  4. Cristina Autor:

    Buna ziua! Imi puteti spune cand incep cursurile pentru vara aceasta(2019)?

    Răspunde

  5. Cosmin Autor:

    Buna ziua,
    Aveti cumva cursuri acum, in perioada de vara?

    Răspunde