Inscrieri pentru anul scolar 2018. Clic aici.

Cursuri pictura adulti

April 24, 2012

Cursuri profesionale de arta pentru adulti. Fie ca sunteti cel mai de succes manager sau cel mai iubitor parinte, creativitatea si cunostintele capatate pe perioada cursurilor va vor ajuta sa fiti si mai bun. Intr-o atmosfera speciala, Marina va face cunostinta cu lumea artei.

Mai multe detalii aici.

Cine ar trebui sa participe?

Cu siguranta, sunt oameni care doresc sa-si deschida noi orizonturi in societate, sa fie mai creativi la serviciu sau doresc sa creeze o atmosfera mai speciala in familie si sa capete o viziune noua asupra vietii, dar doresc sa faca acest lucru intr-o maniera profesionala. Fie ca sunteti cel mai de succes manager sau cel mai iubitor parinte, creativitatea si cunostintele capatate pe perioada cursurilor va vor ajuta sa fiti si mai bun. Bineinteles ca distractia este din partea casei.

Ce se invata?

Arta este un domeniu foarte vast si complex si cu o istorie bogata in spate. Marina a pregatit un program special, astfel incat pe perioada cursurilor de nivel incepator sa asimilati si sa descoperiti cat mai multe secrete din vasta lume a artei.

ART PASSIONATE – 12 SEDINTE (durata sedinta: 120 minute (2h); 1 sedinta/saptamana); PRET MODUL 1000 RON* (*materialele de arta sunt incluse)

In cadrul acestui curs, studentul invata sa lucreze pe suporturi si tehnici diferite.

De asemenea, sunteti liber sa va alegeti temele si subiectele pe care doriti sa le abordati, dar care sunt adaptate la unele cerinte propuse de la inceputul sedintei de pictura.

Se studiaza tehnica desenului in creion, pastel, sepie, carbune si tus.

Se invata teoria culorilor, contrastelor, tehnica culorilor acrilice, acuarela si tempera/guase, folosind diverse suporturi (hartie, hartie colorata, panza, carton panzat).

Se abordeaza tema naturii statice, peisajului si compozitiei.

Galerie foto

MARINA CAPATINA, PROFESSIONAL PRIVATE ART CLASSES


Etichete: , , , , , , ,

Intrebari, pareri, etc.

17 Răspunsuri la “Cursuri pictura adulti”

 1. Alexandra Albu Autor:

  Buna,

  As dori sa particip la cursul de pictura pt adulti. Imi puteti oferi mai multe detalii?

  Multumesc,
  Alexandra

  Răspunde

 2. Melania Bigu Autor:

  Am vazut ca organizati cursuri de pictura pentru adulti. Am putin peste 50 ani si mi-am dorit din tinereta sa pot participa la astfel de cursuri.Ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa ma puteti primii si cand se tin cursurile ?

  Răspunde

 3. Alex Autor:

  Buna seara, As dori sa stiu referitor la cursurile de pictura pentru adulti intervalul orar si zilele in care se desfasoara. Multumesc.

  Răspunde

 4. sterescu gina Autor:

  Buna seara.As dori sa particip la cursul de pictura.Am 54 de ani,am cochetat cu pensula dar sunt ….novice.Credeti ca pot sa invat sa pictez un peisaj din natura,care-mi place f mult?
  Multumesc Gina

  Răspunde

 5. Florin Autor:

  Buna seara.Ma intereseaza cursul de pictură pentru adulți.Va rog sa-mi dati mai multe detalii.

  Răspunde

Cursuri, Cursuri pictura, Pictor (64 / 67)


Studiati corect pictura alaturi de un pictor profesionist si cu experienta. Cunostintele capatate pe parcursul studiilor sunt cruciale pentru viitorul unui artist. Impreuna cu talentul, acestea vor face diferenta intre un viitor artist de ...