Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta: Lista cursuri

Termeni si conditii de utilizare

UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTARII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT.

Conţinutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate MarinaCapatina.com

Conţinutul acestui site (incluzand fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) este protejat de legile dreptului de autor şi nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres scris al MarinaCapatina.com

Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informaţii sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului fără acordul expres scris al MarinaCapatina.com

Ca excepţie, se permite download sau copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai dacă sunt destinate exclusiv scopurilor personale şi non-comerciale şi nu fac parte din domenii interzise de legislaţia în vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie în format citibil a numelui Marina Capaţîna şi a adresei paginii web la secţiunea bibliografie sau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. În cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site în scop non-comercial în cadrul unei pagini de internet, care se încadrează în condiţiile regulamentului curent, obligatoriu se va specifica în format citibil numele artistului Marina Capaţîna şi o legătura directă (link fără nofollow) catre pagina care a fost folosită drept bibliografie sau resursă.

Prin utilizarea materialelor de orice formă de pe acest site în scop comercial se înţelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice formă în scopul obţinerii de venit prin metoda directă sau indirectă prin părţi terţe.

Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fără acordul expres al MarinaCapatina.com

În locurile unde se permit comentarii, la articole, produse sau alte resurse, MarinaCapatina.com îşi rezervă dreptul de a ignora (a şterge) comentariile care nu îmbunătăţesc conţinutul site-ului, comentariile ce nu au la bază ceva tehnic sau ştiinţific şi conform cu tema discutată, comentariile care nu sunt corecte sintactic, comentariile de auto-promovare, comentariile cu pareri tehnice provenite de la persoane fara notorietate, comentariile scrise într-o manieră necorespunzătoare, comentariile ce conţin cuvinte obscene sau care încalcă legislaţia în vigoare şi comentariile publicate sub nume false sau mai multe nume, fără a anunţa în prealabil autorul acestor comentarii. Scopul comentariilor este unul de comunicare cu utilizatorii si la multe din ele, in cazul in care este nevoie, se raspunde direct prin e-mail la adresa de e-mail specificata (daca este corecta) fara a mai fi necesar sa fie publicate.

Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor şi marcilor, precum şi a altor legi aplicabile.

Se permit totuşi legături către acest site cu anunţarea prealabilă a administratorului acestui site şi obtinerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat.

Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conţinutului site-ului web.

Utilizatorul este de acord cu Politica de confidentialitate a site-ului.

Utilizatorul nu are dreptul să distorsioneze informaţiile privind relaţia cu MarinaCapatina.com

Utilizatorul nu are dreptul să prezinte informaţii false despre produsele şi serviciile MarinaCapatina.com

Utilizatorul nu are dreptul să utilizeze numele Marina Capaţîna fară acordul expres scris al MarinaCapatina.com