Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta: Lista cursuri

Cursuri modelaj copii

cursuri modelaj sculptura 250x166 Cursuri modelaj copiiCursuri profesionale de modelaj pentru copii, nivel incepator. Va invitam sa deschideti noi orizonturi de creatie si cultura pentru copilul Dumneavoastra intr-un mod coerent si profesional.

Intr-un mediu select de copii de mai multe nationalitati si intr-o locatie foarte frumoasa, sub indrumarea unui profesionist si conform unui program de studiu unic, creat de catre artistul Marina Capatina copiii isi dezvolta creativitatea, viziunea in spatiu si se distreaza intr-un mod foarte interesant si util.

COPII 4-6 ANI

Cursuri de modelaj, copii 4-6 ani -mai multe detalii aici.

(Modul ART JUNIOR: 12 sedinte; durata sedinta: 90 minute)

Tinerii artisti vor invata si descoperi materialele si instrumentele de modelaj, formele si metodele de texturare si modelare a volumului. Cursul dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber prin intermediul modelajului.

COPII 6-8 ANI

Cursuri de modelaj, copii 6-8 ani – mai multe detalii aici.

(Modul ART JUNIOR: 12 sedinte; durata sedinta: 90 minute)

cursuri modelaj small1 250x134 Cursuri modelaj copiiCursul de modelaj pentru copii, categoria de varsta 6-8 ani, va introduce copilul in lumea reala, astfel va invata cum sa realizeze obiectele care il inconjoara, cum sa le picteze, cum sa utilizeze materialele si instrumentele de modelaj, cum sa reprezinte formele si care sunt metodele de texturare si modelare a volumului.

Cursul dezvolta creativitatea, imaginatia, observatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate (plastilina, aluat, lut, argila).

COPII 8-10 ANI

Cursuri de modelaj, copii 8-10 ani – mai multe detalii aici.

(Modul ART JUNIOR: 12 sedinte; durata sedinta: 90 minute)

Cursul de modelaj pentru copii, categoria de varsta 8-10 ani, va introduce copilul in lumea reala, astfel va invata cum sa realizeze obiectele care il inconjoara, cum sa le picteze, cum sa utilizeze materialele si instrumentele de modelaj, cum sa reprezinte formele (figura umana, obiectele tridimensionale) si care sunt metodele de texturare si modelare a volumului.

Cursul dezvolta creativitatea, imaginatia, observatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate (plastilina, aluat, lut, argila, fimo).

COPII 10-14 ANI

Cursuri de modelaj, copii 10-14 ani – mai multe detalii aici.

(Modul ART JUNIOR: 12 sedinte; durata sedinta: 90 minute)

Cursul de modelaj pentru copii, categoria de varsta 10-14 ani, se caracterizeaza prin complexitatea si varietatea subiectelor, tehnicilor (prin adaugare si scobire), tipurilor de sculptura (basso-relief, mezzo-relief, alto-relief, rond-bosse) si materialelor folosite (plastilina, aluat, lut, argila, fimo).

In cadrul cursului, copiii vor invata notiunile de baza despre compozitie, perspectiva, studiu parti anatomice si portret.

COPII 14-18 ANI

Cursuri de modelaj, copii 14-18 ani – mai multe detalii aici.

(Modul ART JUNIOR: 12 sedinte; durata sedinta: 90 minute)

Cursul de modelaj pentru copii, categoria de varsta 14-18 ani, se caracterizeaza prin complexitatea si varietatea subiectelor, tehnicilor (prin adaugare si scobire), tipurilor de sculptura (basso-relief, mezzo-relief, alto-relief, rond-bosse) si materialelor folosite (plastilina, aluat, lut, argila, fimo).

In cadrul cursului, copiii vor invata notiunile de baza despre compozitie, perspectiva, studiu parti anatomice si portret.

Galerie foto

Cursuri modelaj copii Cursuri modelaj copii


Etichete: , , , , , , , , , ,

Intrebari si raspunsuri

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.