Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta toamna 2023-2024: Lista cursuri

Certificat Cadou

Intr-o epoca a functionalului, a tehnologiei si a Internetului, in acel moment special, sa surprinzi pe cineva intr-un mod unic si original poate fi o provocare foarte dificila. Desigur, exista o varietate mare de produse si servicii, care pot fi facute cadou, dar daca se doreste ceva mai special si mai autentic? Ceva nou si exclusivist, care sa marcheze intr-un mod unic acel eveniment … un cadou, care sa lase o amprenta pentru tot restul vietii pentru acea persoana speciala, un cadou care sa-i deschida portile sufletului catre o lume a autodescoperirii, catre o lume a frumosului si a creativitatii, catre o lume a artei autentice.

Va anuntam cu drag lansarea Certificatului Cadou “Marina Capatina”, un cadou mai special pentru oameni speciali si ocazii speciale. Prin ceea ce reprezinta, ne dorim sa fie o dovada a respectului si afectiunii, un pas creativ spre spiritualitate si cultura, un pas spre armonie si frumos, un pas spre o relatie mai buna si mai durabila cu cei din jur, un pas spre o lume mai buna.

Prin achizitionarea Certificatului Cadou “Marina Capatina”, oferiti posibilitatea de a participa la cele mai de succes cursuri din anul 2012, de initiere si aprofundare in domeniul artei autentice, predate de catre Marina Capatina. Aceste cursuri sunt esentiale in educatia si dezvoltarea personala, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Indiferent daca este vorba despre o zi de nastere, o aniversare, o sarbatoare, un premiu pentru angajati, o ocazie speciala sau pur si simplu un gest de apreciere, Certificatul Cadou “Marina Capatina” cu siguranta va fi un cadou special si memorabil.

Am luat in consideratie toate aspectele. Cursurile de arta se predau la cel mai inalt nivel de catre unul dintre cei mai talentati pictori contemporani, in regim privat si intr-un mediu autentic de arta. Pana si ceritificatul in sine reprezinta o valoare, este emis in serie limitata, este numerotat si are semnatura originala a artistului.

Oricand doriti sa faceti un cadou “mai original”, Certificatul Cadou “Marina Capatina”, cu siguranta va fi alegerea potrivita si se va ridica la nivelul asteptarilor acelei persoane speciale.

Ma bucur ca pot impartasi din experienta mea. Ma bucur ca pot participa la bucuria adusa unui om.“, Marina Capatina.

Ce este Certificatul Cadou “Marina Capatina”?

Certificatul Cadou “Marina Capatina” este un document cu o valoare preplatita, prin intermediul caruia o persoana poate achzitiona si face cadou unul dintre modulele de cursuri profesionale de arta (nivel incepator sau mediu, adulti sau copii).

Cum poate fi achizitionat?

Certificatul Cadou “Marina Capatina” poate fi achizitionat de la atelierul pictorului Marina Capatina, cu programare in prealabil, prin telefon (+40-726-351.311) sau prin e-mail (contact@marinacapatina.com). Pentru alte metode de achizitionare, va rugam sa ne contactati la datele de mai sus.

Cum poate fi utilizat?

Beneficiarul se prezinta cu Certificatul Cadou “Marina Capatina” la atelierul pictorului Marina Capatina (in Bucuresti) si urmeaza cursurile conform cadoului primit.

De ce Certificatul Cadou “Marina Capatina”?

Este un cadou foarte original si o metoda eleganta si discreta de a face o surpriza placuta. Faptul ca este semnat de catre artist si este emis in serie limitata ii ofera o valoare suplimentara, care poate fi pastrata multi ani drept dovada a unui gest aparte.

Pentru achizitie, intrebari suplimentare si detalii referitor la Certificatul Cadou “Marina Capatina”, va rugam sa folositi formularul de comanda sau ne contactati direct.

Formular de comanda

Din partea: Nume, Prenume

Din partea: Adresa de email

Din partea: Telefon

Pentru: Nume, Prenume

Pentru: Varsta

Mentiuni

Pentru lista de preturi, va rugam sa consultati pagina de inscriere la cursurile de pictura si desen.

NOTA: La achizitionarea Certificatelor Cadou plata pentru cursuri se face integral.