Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta: Lista cursuri

Colectia “Impresii in linii”

Pentru iubitorii de arta autentica, va prezentam o colectie mai veche de crochiuri si desene create de catre Marina. Lucrarile sunt realizate in anii 2001-2002, pe atunci cand Marina inca studia la prestigiosul Liceu de Arte “Nicolae Tonitza” si reprezinta perioada in care artistul studia si descoperea partea invizibila a lumii inconjuratoare.

Este perioada de care Marina isi aduce aminte cu drag. Atunci a venit in Romania, atunci a cunoscut aici primii oameni exceptionali, atunci s-a impus si a fost remarcata ca “un viitor mare artist”. Drept dovada a excelentei, a terminat liceul ca sefa de promotie si a obtinut cea mai mare medie pe tara la examenul de bacalaureat.

Colectia “Impresii in linii” reprezinta acea perioada. In modul ei autentic, cu un sprit de observatie aparte si cu o tehnica de desen impresionanta, Marina surprinde si reda prin linii si pete de cerneala, stari si emotii … ofera privitorului o poarta catre lumea invizibila.

Pentru achizitie, va rugam sa ne contactati folosind pagina de contact.


Etichete: , , , , , , , ,

Intrebari si raspunsuri

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

2 Răspunsuri la “Colectia “Impresii in linii””

  1. BlueSkies Autor:

    Sunt superbe. Mie imi plac foarte mult crochiu04 si crochiu05. La urmatoarea ta expozitie te rog sa ma anunti si pe mine (ti-am lasat adresa de e-mail). Vreau sa vin neaparat.

    Răspunde

  2. Виталий Autor:

    Sunt foarte impresionat de succesile tale in arta!!Bravo Marina!

    Răspunde