Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta: Lista cursuri

Expoziţii

Expozitia de arta cu vanzare “Debut”, 2023

Expozitia de arta cu vanzare “DEBUT”, din 24 Iunie, 2023 – mega evenimentul pentru promovarea excelentei in arta si in educatia artistica pentru copii si adulti. Cei mai buni 298 studenti ai Academiei de Arte “Marina Capatina”, anul scolar 2022-2023, au expus 596 de lucrari (disciplinele pictura, desen, modelaj, grafica si design vestimentar), in cea mai mare si selecta sala de evenimente de la Casa Presei, cu o prezenta record estimata la peste 5000 de vizitatori. Expozitia “DEBUT” reprezinta excelenta in arta, valoare, atmosfera, rezultat si continuitate a succesului editiilor din 2016 si 2019.

Expozitia de arta cu vanzare “Debut” 2019

Expun cei mai buni 132 studenti ai Academiei de Arte “Marina Capatina”

Portret Aurel Bulacu in cadru SMB11

In cadrul Salonului Mic București, Editia XI, Marina Capatina expune portretul D-nului Aurel Bulacu.

Expozitie de arta “DEBUT”, 2016

Momente de la prima expozitie de excelenta in arta  “DEBUT”, organizata in anul 2016 de catre Academia de Arte “Marina Capatina” la sediu. Rezultatele de exceptie trebuie prezentate cunoscatorilor. Studentii cunosc emotia si mandria de a fi artist profesionist de succes. Datorita numarului mare de participanti, evenimentul a fost organizat de 3 ori pe parcursul a doua zile. Evenimentul a fost un adevarat succes si a adus bucurie si implinire studentilor, parintilor si participantilor. Studentii Academiei de Arte “Marina Capatina” descopera excelenta in arta.

Expozitie Pictura “Fluide(s)”, Palatul Mogosoaia, 2016

Expozitie Pictura “Fluide(s)”, Grenoble, Franta, 2016

Artist Selectat: Salonul National de Pictura 2015

Essen 2015

Contemporary Art Ruhr 2015

Contemporary Art Ruhr versammelt Kreative auf Zollverein

Day 1

Day 2

Day 3

Day 4

Day 5

Artist Selectat: Expozitia UNArte 150 ani. Pictura, Sculptura, Grafica.

Pictorul Marina Capațîna participa ca artist selectat in cadrul expozitiei aniversare  UNArte 150 de ani, sectiunile de Pictura, Sculptura si Grafica cu lucrarea Iluzii Copil.

 

Premiul Pentru Tineret la Salonul Anual de Pictura 2013

Astazi ma simt mai bucuroasa si mai implinita. Un an plin de realizari profesionale se incheie cu acordarea Premiului Pentru Tineret la Salonul Anual de Pictura 2013 (prima editie), un eveniment de marca in peisajul cultural actual, organizat de catre Uniunea Artistilor Plastici din Romania. Lucrarea apreciata si premiata a fost “Cina in familie”.  Multumesc tuturor.

Pagina 1 din 212