Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta: Lista cursuri

Inscrieri cursuri pictura copii 6-8 ani

Orar clase“Cunoaste frumoasa lume a artei alaturi de un profesionist” – acesta este motto-ul nostru sub care va anuntam cu drag inceputul inscrierilor pentru cursurile de pictura si desen adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 6-8 ani.

Dupa succesul de care s-au bucurat cursurile de pictura si desen si meditatiile pentru admitere la liceu de arte si facultate de arte, am decis sa impartim din cunostintele noastre despre arta si cu copiii dornici sa beneficieze de o educatie artistica la cel mai inalt nivel, sa invatam tehnici de pictura si desen, sa invatam istoria artei, sa cream si sa provocam imaginatia si creativitatea.
Clasa 6 8 ani Pictura Acuarela Natura Statica Theodora. 163x187 Inscrieri cursuri pictura copii 6 8 ani
Indrumati cu tact, cu pricepere, rabdare si consecventa, folosind o metodologie demonstrata si bazata pe profesionalism si rezultate, respectand particularitatile de varsta si individuale in organizarea si desfasurarea sedintelor, copiii isi largesc universul de cunostinte din domeniul picturii si desenului, isi cultiva capacitatile creatoare si spiritul de observatie, invata noi procedee si tehnici de pictura si desen.

Cine ar trebui sa participe?

Arta trebuie sa fie una dintre alegerile principale in cadrul unei educatii selecte pentru un copil. Un parinte trebuie sa se asigure ca, copilul lui primeste cea mai buna educatie si invata cat mai multe materii esentiale pentru dezvoltarea personalitatii si creativitatii, astfel incat, la maturitate, copilul sa-si poata alege viitorul pe baza cunostintelor dobandite si nu pe baza unor influente din exterior.

Dezvoltarea cunostintelor in domeniul artei poate ajuta un copil sa cunoasca adevarata putere de creatie a mintii, sa devina mai deschis spre frumos, spre cultura, spre literatura si indiferent de domeniul in care va activa ulterior sa aiba o viziune noua si profunda asupra problemelor pe care le va aborda si le va solutiona. Suplimentar, dezvoltarea unei afinitati si a unei cunoasteri in domeniul artei, cunoasterea unor lucrari de renume, descoperirea unor curente artistice si alte lucruri fascinante din domeniul artei, cu siguranta ii vor oferi un statut social corespunzator si ii vor deschide noi orizonturi in viata.

Ce invatam?

Arta este un domeniu foarte vast si complex si cu o istorie bogata in spate. Am pregatit pentru tinerii artisti un program special, astfel incat pe perioada cursurilor de nivel incepator sa asimileze si sa descopere cat mai multe secrete din vasta lume a artei.

Cursul de pictura pentru copii, categoria de varsta 6-8 ani, va introduce copilul in lumea reala, astfel va invata cum sa deseneze obiectele care il inconjoara si va explora lumea texturilor, culorii, amestecurilor cromatice si desenului.

Cursul dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate (hartie, carton panzat, tempera/guase, pastel, acuarela, acrilic).

PRET

Pretul cursurilor ART JUNIOR pentru un trimestru, 12 SEDINTE (durata sedinta: 90 minute (1h 30 min); 1 sedinta/saptamana), este de 1500 RON (materialele de arta sunt incluse) si se achita in 2 rate. Prima rata se achita la rezervarea locului. A doua rata se achita in saptamana a 6-a.

ORAR

Cursurile de pictura si desen pentru copii 6-8 ani se tin o data pe saptamana, la ora rezervata in momentul inscrierii, in Atelierul de Pictura&Desen din cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina”.

GALERIE FOTO (CLIC PE IMAGINE)

splash galerie foto pictura 6 8 Inscrieri cursuri pictura copii 6 8 ani

Termeni si conditii

 • Plata cursurilor se face in maxim 2 rate. Rata 1 reprezinta 50% din suma, se achita in avans si asigura rezervarea locului. Rata 2 (restul de 50%) se achita nu mai tarziu de saptamana a 6-a.
 • Neachitarea ratelor la timp se considera renuntarea la curs si locul ramas liber se repartizeaza altui copil.
 • Absentele de la cursuri se anunta cu cel putin 12 ore in avans, in caz contrar sedinta se considera parcursa.
 • Absentele neanuntate la timp se pot motiva doar in baza unei adeverinte medicale.
 • Recuperarea sedintelor (pentru care s-au anuntat absentele in avans) se face in baza unei programari (zi si ora, conform programului atelierului respectiv) stabilite de acord comun cu parintii.
 • Vacantele pentru anul scolar 2023-2024 sunt, dupa cum urmeaza: vacanta de Craciun (24 dec. 2023 – 7 ian. 2024), vacanta de Paste (29 apr. 2024 – 7 mai 2024) si vacanta de vara (3 aug. 2024 – 23 aug. 2024). Pe parcursul verii se desfasoara Cursuri de Arta si Scoala de Vara.
 • Pe durata desfasurarii orelor de curs parintii sau insotitorii nu au acces in ateliere.

Inscriere

Rezervarea unui loc la cursurile de pictura si desen pentru copii se face prin completarea formularului de inscriere si prin achitarea primei rate.

Pentru intrebari va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0735-552.582

Vezi orar clase


Etichete: , , , , , , ,

Intrebari si raspunsuri

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

8 Răspunsuri la “Inscrieri cursuri pictura copii 6-8 ani”

 1. Marin Marilena Francisca Autor:

  Buna ziua,
  Fetita mea are 6ani si 9 luni si ii place foarte mult sa deseneze si sa picteze. As dori sa o inscriu la scoala dumneavoastra.
  Va rog sa imi spuneti daca ar fi posibil acum, avand in vedere ca suntem in plin an scolar, si in ce conditii.
  Ma multumesc frumos,

  Francisca MARIN

  Răspunde

  Raluca Mihalcea Reply:

  Buna seara,

  Am o fetita de 6 ani si 8 luni. As vrea sa o inscri la o sedinta de desen sa vad daca ii place.
  Se poate la Dvs o astfel de sedinta intr-o zi de sambata sau de duminica? Multumesc anticipat pentru raspuns!

  Raluca Mihalcea

  Răspunde

 2. STOIAN Liliana Autor:

  Buna seara, acum ceva timp am înscris-o pe fetita mea,Catinca STOIAN -7 ani la cursul dumneavoastră de ART Junior, dar inca nu am primit niciun raspuns. Voiam sa ma asigur ca am completat bine formularul si ca cererea mea a ajuns la dumneavoastră. Multumesc

  Răspunde

 3. Roxana Craciun Autor:

  Buna ziua.Am vorbit la telefon mai devreme. A ramas sa imi comunicati daca mai aveti locuri disponibile la cursul de pictura si desen grupa de varsta 5-8 ani. Fetita are 5 ani si 7 luni. Va multumesc.Roxana

  Răspunde

 4. Raluca Cristian Autor:

  Buna ziua,

  As vrea sa stiu daca mai aveti locuri pentru grupa de copii de 6-8 ani in ziua de miercuri, orele 18.30-20.30.
  De asemenea, m-ar interesa sa stiu cati copii sunt in grupa.

  Multumesc,
  Raluca Cristian

  Răspunde

 5. Florina Ionita Autor:

  Buna ziua. As dori sa o inscriu pe fiica mea la cursurile de pictura, in urma observarii placerii ei de a se exprima prin desen. As dori sa stiu daca exista grupe deja formate sau in functie de intervalul ales se formeaza grupe noi? As dori deasemeni sa stiu daca exista o anumita data de incepere a cursurilor pe anul 2019 sau grupele se formeaza pe masura ce se inscriu copiii? Si in al treilea rand m-ar interesa sa stiu daca exista o continuitate a acestui modul de 12 sedinte? Multumesc si astept raspunsul dvs.

  Răspunde

 6. Iustina Autor:

  Buna ziua!
  As dori sa îmi înscriu fetita la cursul de desen, categoria 5-8ani. Se mai poate in acest moment? Multumesc!

  Răspunde

 7. Constantin Virginia Autor:

  multumesc

  Răspunde