Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta: Lista cursuri

Inscrieri cursuri pictura copii 8-10 ani

Orar clase“Cunoaste frumoasa lume a artei alaturi de un profesionist” – acesta este motto-ul nostru sub care va anuntam cu drag inceputul inscrierilor pentru cursurile de pictura si desen adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 8-10 ani.

Dupa succesul de care s-au bucurat cursurile de pictura si desen si meditatiile pentru admitere la liceu de arte si facultate de arte, am decis sa impartim din cunostintele noastre despre arta si cu copiii dornici sa beneficieze de o educatie artistica la cel mai inalt nivel, sa invatam tehnici de pictura si desen, sa invatam istoria artei, sa cream si sa provocam imaginatia si creativitatea.
Clasa 8 10 ani Desen Penita Paun Ania. 145x187 Inscrieri cursuri pictura copii 8 10 ani
Indrumati cu tact, cu pricepere, rabdare si consecventa, folosind o metodologie demonstrata si bazata pe profesionalism si rezultate, respectand particularitatile de varsta si individuale in organizarea si desfasurarea sedintelor, copiii isi largesc universul de cunostinte din domeniul picturii si desenului, isi cultiva capacitatile creatoare si spiritul de observatie, invata noi procedee si tehnici de pictura si desen.

Cine ar trebui sa participe?

Arta trebuie sa fie una dintre alegerile principale in cadrul unei educatii selecte pentru un copil. Un parinte trebuie sa se asigure ca, copilul lui primeste cea mai buna educatie si invata cat mai multe materii esentiale pentru dezvoltarea personalitatii si creativitatii, astfel incat, la maturitate, copilul sa-si poata alege viitorul pe baza cunostintelor dobandite si nu pe baza unor influente din exterior.

Dezvoltarea cunostintelor in domeniul artei poate ajuta un copil sa cunoasca adevarata putere de creatie a mintii, sa devina mai deschis spre frumos, spre cultura, spre literatura si indiferent de domeniul in care va activa ulterior sa aiba o viziune noua si profunda asupra problemelor pe care le va aborda si le va solutiona. Suplimentar, dezvoltarea unei afinitati si a unei cunoasteri in domeniul artei, cunoasterea unor lucrari de renume, descoperirea unor curente artistice si alte lucruri fascinante din domeniul artei, cu siguranta ii vor oferi un statut social corespunzator si ii vor deschide noi orizonturi in viata.

Ce invatam?

Arta este un domeniu foarte vast si complex si cu o istorie bogata in spate. Am pregatit pentru tinerii artisti un program special, astfel incat pe perioada cursurilor de nivel incepator sa asimileze si sa descopere cat mai multe secrete din vasta lume a artei.

In cadrul cursului de pictura pentru copii, categoria de varsta 8-10 ani, “viitorii artisti” vor invata tehnicile de desen si pictura, teoria culorilor si contrastele de culoare.

Suplimentar, vor invata cum sa deseneze obiectele care ii inconjoara si vor explora lumea texturilor, culorii, amestecurilor cromatice si desenului, vor asimila notiunile de baza despre figura umana, obiectele tridimensionale si perspectiva.

Cursul dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate (hartie, carton panzat, hartie colorata, tempera/guase, pastel, acuarela, acrilic).

PRET

Pretul cursurilor ART JUNIOR pentru un trimestru, 12 SEDINTE (durata sedinta: 90 minute (1h 30 min); 1 sedinta/saptamana), este de 1500 RON (materialele de arta sunt incluse) si se achita in 2 rate. Prima rata se achita la rezervarea locului. A doua rata se achita in saptamana a 6-a.

ORAR

Cursurile de pictura si desen pentru copii 8-10 ani se tin o data pe saptamana, la ora rezervata in momentul inscrierii, in Atelierul de Pictura&Desen din cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina”.

GALERIE FOTO (CLIC PE IMAGINE)

splash galerie foto pictura 8 10 Inscrieri cursuri pictura copii 8 10 ani

Termeni si conditii

 • Plata cursurilor se face in maxim 2 rate. Rata 1 reprezinta 50% din suma, se achita in avans si asigura rezervarea locului. Rata 2 (restul de 50%) se achita nu mai tarziu de saptamana a 6-a.
 • Neachitarea ratelor la timp se considera renuntarea la curs si locul ramas liber se repartizeaza altui copil.
 • Absentele de la cursuri se anunta cu cel putin 12 ore in avans, in caz contrar sedinta se considera parcursa.
 • Absentele neanuntate la timp se pot motiva doar in baza unei adeverinte medicale.
 • Recuperarea sedintelor (pentru care s-au anuntat absentele in avans) se face in baza unei programari (zi si ora, conform programului atelierului respectiv) stabilite de acord comun cu parintii.
 • Vacantele pentru anul scolar 2023-2024 sunt, dupa cum urmeaza: vacanta de Craciun (24 dec. 2023 – 7 ian. 2024), vacanta de Paste (29 apr. 2024 – 7 mai 2024) si vacanta de vara (3 aug. 2024 – 23 aug. 2024). Pe parcursul verii se desfasoara Cursuri de Arta si Scoala de Vara.
 • Pe durata desfasurarii orelor de curs parintii sau insotitorii nu au acces in ateliere.

Inscriere

Rezervarea unui loc la cursurile de pictura si desen pentru copii se face prin completarea formularului de inscriere si prin achitarea primei rate.

Pentru intrebari va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0735-552.582

Vezi orar clase


Etichete: , , , , , , , ,

Intrebari si raspunsuri

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

8 Răspunsuri la “Inscrieri cursuri pictura copii 8-10 ani”

 1. Liliana Petrica Autor:

  Buna ziua, as dori sa-mi spuneti si mie adresa unde se desfasoara cursurile. Multumesc.

  Răspunde

 2. onea tatiana Autor:

  Buna ziua, ma intereseaza cursurile art junior, cand incep (daca se poate si in vacanta de vara) si unde este locatia?

  Va multumesc.

  Răspunde

  Marina Reply:

  Buna ziua,

  Cursurile se tin in zona Universitatii (BNR).
  Cursurile se organizeaza si pe perioada verii.

  Marina C.

  Răspunde

  dragomir nicoleta Reply:

  buna ziua,
  ma intereseaza cursurile de vara pentru copii, perioada, locatia si pretul, eventual cand incep inscrierile.
  Multumesc

  Răspunde

 3. Iuliana Autor:

  Buna ziua, am un copil in varsta de 5 ani jumatate, Tudor, caruia ii place sa deseneze si sa picteze. As dori sa il inscriu la cursul dumneavoastra, insa as dori sa ii faceti o evaluare inainte, daca se poate.

  multumesc
  Iuliana Comanita

  Răspunde

 4. moldovan paula Autor:

  Bună ziua. Ma interesează integrarea fetitei mele intr-unul din modulele dvs. Are 8 ani. Cred ca vineri e ok pentru noi de la 13.30-15.30 Este importanta distanta pana la dvs. Noi stam în zona Victoriei iar la 16.30 trebuie sa fim la Romana. Unde țineți atelierul? Multumesc

  Răspunde

 5. ELENA ANGHELUTA Autor:

  Aveti cumva un atelier in Timisoara? sau ne puteti recomanda pe cineva? Fetita mea are 8 ani si suntem interesati de o asfel de activitate in TIMISOARA.

  Va multumim.

  Răspunde

 6. Adela Marinescu Autor:

  Bună ziua
  Va rog să-mi spuneți dacă aveți cursuri în aceasta perioada, cursuri online, pentru copii de 9 ani. Am o fetita căreia ii place sa deseneze și ma gândeam dacă o puteți ghida în acest sens. Va rog detalii. Fetita împlinește 9 ani în iulie.
  Multumesc
  Adela Marinescu

  Răspunde