Am inceput inscrierile pentru cursurile de arta: Lista cursuri

Inscrieri cursuri pictura copii 10-12 ani

Orar clase“Cunoaste frumoasa lume a artei alaturi de un profesionist” – acesta este motto-ul nostru sub care va anuntam cu drag inceputul inscrierilor pentru cursurile de pictura si desen adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 10-12 ani.

Dupa succesul de care s-au bucurat cursurile de pictura si desen si meditatiile pentru admitere la liceu de arte si facultate de arte, am decis sa impartim din cunostintele noastre despre arta si cu copiii dornici sa beneficieze de o educatie artistica la cel mai inalt nivel, sa invatam tehnici de pictura si desen, sa invatam istoria artei, sa cream si sa provocam imaginatia si creativitatea.
Clasa 10 14 ani Pictura Tempera Reproducere Zurbaran Miruna. 119x187 Inscrieri cursuri pictura copii 10 12 ani
Indrumati cu tact, cu pricepere, rabdare si consecventa, folosind o metodologie demonstrata si bazata pe profesionalism si rezultate, respectand particularitatile de varsta si individuale in organizarea si desfasurarea sedintelor, copiii isi largesc universul de cunostinte din domeniul picturii si desenului, isi cultiva capacitatile creatoare si spiritul de observatie, invata noi procedee si tehnici de pictura si desen.

Cine ar trebui sa participe?

Arta trebuie sa fie una dintre alegerile principale in cadrul unei educatii selecte pentru un copil. Un parinte trebuie sa se asigure ca, copilul lui primeste cea mai buna educatie si invata cat mai multe materii esentiale pentru dezvoltarea personalitatii si creativitatii, astfel incat, la maturitate, copilul sa-si poata alege viitorul pe baza cunostintelor dobandite si nu pe baza unor influente din exterior.

Dezvoltarea cunostintelor in domeniul artei poate ajuta un copil sa cunoasca adevarata putere de creatie a mintii, sa devina mai deschis spre frumos, spre cultura, spre literatura si indiferent de domeniul in care va activa ulterior sa aiba o viziune noua si profunda asupra problemelor pe care le va aborda si le va solutiona. Suplimentar, dezvoltarea unei afinitati si a unei cunoasteri in domeniul artei, cunoasterea unor lucrari de renume, descoperirea unor curente artistice si alte lucruri fascinante din domeniul artei, cu siguranta ii vor oferi un statut social corespunzator si ii vor deschide noi orizonturi in viata.

Ce invatam?

Arta este un domeniu foarte vast si complex si cu o istorie bogata in spate. Am pregatit pentru tinerii artisti un program special, astfel incat pe perioada cursurilor de nivel incepator sa asimileze si sa descopere cat mai multe secrete din vasta lume a artei.

Cursul de pictura pentru copii, categoria de varsta 10-12 ani, se caracterizeaza prin complexitatea si varietatea subiectelor, tehnicilor si materialelor folosite (panza, hartie, hartie colorata, carton panzat, acrilic, guase, acuarela, carbune, pastel).

In cadrul cursului, copiii vor invata notiunile de baza despre compozitie, natura statica, volumetrie, studiu parti anatomice si portret.

PRET

Pretul cursurilor ART JUNIOR pentru un trimestru, 12 SEDINTE (durata sedinta: 90 minute (1h 30 min); 1 sedinta/saptamana), este de 1500 RON (materialele de arta sunt incluse) si se achita in 2 rate. Prima rata se achita la rezervarea locului. A doua rata se achita in saptamana a 6-a.

ORAR

Cursurile de pictura si desen pentru copii 10-12 ani se tin o data pe saptamana, la ora rezervata in momentul inscrierii, in Atelierul de Pictura&Desen din cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina”.

GALERIE FOTO (CLIC PE IMAGINE)

splash galerie foto pictura 10 14 Inscrieri cursuri pictura copii 10 12 ani

Termeni si conditii

 • Plata cursurilor se face in maxim 2 rate. Rata 1 reprezinta 50% din suma, se achita in avans si asigura rezervarea locului. Rata 2 (restul de 50%) se achita nu mai tarziu de saptamana a 6-a.
 • Neachitarea ratelor la timp se considera renuntarea la curs si locul ramas liber se repartizeaza altui copil.
 • Absentele de la cursuri se anunta cu cel putin 12 ore in avans, in caz contrar sedinta se considera parcursa.
 • Absentele neanuntate la timp se pot motiva doar in baza unei adeverinte medicale.
 • Recuperarea sedintelor (pentru care s-au anuntat absentele in avans) se face in baza unei programari (zi si ora, conform programului atelierului respectiv) stabilite de acord comun cu parintii.
 • Vacantele pentru anul scolar 2023-2024 sunt, dupa cum urmeaza: vacanta de Craciun (24 dec. 2023 – 7 ian. 2024), vacanta de Paste (29 apr. 2024 – 7 mai 2024) si vacanta de vara (3 aug. 2024 – 23 aug. 2024). Pe parcursul verii se desfasoara Cursuri de Arta si Scoala de Vara.
 • Pe durata desfasurarii orelor de curs parintii sau insotitorii nu au acces in ateliere.

Inscriere

Rezervarea unui loc la cursurile de pictura si desen pentru copii se face prin completarea formularului de inscriere si prin achitarea primei rate.

Pentru intrebari va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0735-552.582

Vezi orar clase


Etichete: , , , , , , ,

Intrebari si raspunsuri

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

6 Răspunsuri la “Inscrieri cursuri pictura copii 10-12 ani”

 1. baicu Autor:

  buna ziua,am o fetita de 9 ani,caruia ii place sa deseneze si sa picteze,as dori sa stiu cand incep cursurile ,daca materialele sunt incluse in pretul cursului si adresa exacta.multumesc!

  Răspunde

 2. Elena Vucicu Autor:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza cursul de pictura ArtJunior pentru fetita mea (10 ani).
  As dori sa stiu daca in grupul de sambata care incepe la 11.30 mai sunt locuri disponibile si care este adresa exacta la Piata Victoriei?

  Multumesc.

  Răspunde

 3. Dima Monica Autor:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza cursul de pictura ArtJunior pentru fetita mea in varsta de 11 ani.
  As dori sa stiu cand incepe primul modul, iar daca acesta este in curs cand incepe urmatorul.
  Va multumesc,
  Monica Dima

  Răspunde

 4. Luiza Ionescu Autor:

  Buna ziua!
  Avem o fetita de 10 ani careia ii place sa deseneze si sa picteze. Am vrea sa stim cand ar putea incepe cursurile si daca sunt locuri libere sambata sau duminica de la ora 11.30. De asemenea, va rog sa ne spuneti adresa exacta unde se desfasoara cursurile.
  Multumim!

  Răspunde

 5. Ancuta Mihaela Autor:

  Buna ziua. As dori sa stiu daca pot aduce fetita la dvs la o sedinta a cursului de desen si pictura in acest weekend. Vom face si inscrierea in cazul in care copilul se adapteaza grupei. Multumim

  Răspunde

 6. Zamfir Madalina Autor:

  Buna ziua.Am completat cererea pt înscriere.Doresc sa aflu cand incep cursurile si cum pot face plata?

  Răspunde